facebook instagram youtube
GR | EN

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Τα ζυμαρικά MISKO φτιάχνονται από αγνά και φυσικά συστατικά:

ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΝΕΡΟ

το σιμιγδάλι προέρχεται από την άλεση των σπόρων σκληρού σίτου στους μύλους

Η παραγωγική διαδικασία των ζυμαρικών έχει ως εξής:

Αρχικά αναμιγνύονται ομοιογενώς… το σιμιγδάλι με το νερό σε μεγάλα δοχεία που λέγονται ζυμωτήρια.

Η ζύμη αυτή στη συνέχεια… πιέζεται μέσα από τις κατάλληλες φόρμες που δίνουν το επιθυμητό σχήμα (σπαγγέτι, κριθαράκι, κοφτό κλπ).

Μετά, τα ζυμαρικά μπαίνουν σε κλειστούς θαλάμους… στους οποίους διοχετεύεται θερμός αέρας, και ξηραίνονται ελεγχόμενα. Η ξήρανση βοηθά στην ολοκλήρωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ζυμαρικών και τα κάνει να διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου, διατηρώντας την ποιότητα και τη διατροφική τους αξία.

Μετά ψύχονται… ώστε να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου, για να συσκευαστούν.

Τέλος, συσκευάζονται… και στη συνέχεια τοποθετούνται σε κιβώτια και παλέτες και διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό.

Dots
© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.